Кошик
1928 відгуків
УВАГА! ЗАТРИМКИ ! КОМПЛАЕКТАЦІЯ ЗАМВОЛЕНЬ 2-3 ДНІ!ОРИМАТИ 100 ГРН

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 08:00 найближчого робочого дня (завтра, 13.07).

+380 (67) 294-71-13
🅼🅾🅸🅳🅾🅳🅸🆁4🅸🅲 - в нас дешевше
Кошик

Секрети смачної і корисної кулінарії

Секрети смачної і корисної кулінарії

Запорукою здорового і смачного приготування ваших улюблених страв буде не тільки настрій, з яким ви приступаєте до кулінарним шедеврам, але і та посуд яку ви обираєте. Перш ніж перейти до правил догляду за кухонними помічниками від ТМ "БІОЛ" давайте розглянемо які плюси і мінуси має кожен вид посуду:

  • АЛЮМІНІЄВИЙ ПОСУД: протличная теплопровідність - набагато більша, ніж у сковорідок з інших металів. Литі сковороди БІОЛ важче, ніж їх китайські побратими, їх стінки товщі, а багатошарове дно. Завдяки цьому вони рівномірно прогріваються в них їжа готується краще, вони довше не виходять з ладу.

  • ЧАВУННИЙ ПОСУД: не виділяє шкідливих речовин, тому вважається одним з найбезпечніших металів. При приготуванні в такому посуді їжа збагачується іонами заліза і стає ще кориснішим.

  • ПОСУД З АНТИПРИГАРНИМ ПОКРИТТЯМ: зручний варіант для приготування продуктів без використання жирів, за умови дотримання простих правил безпеки (пупросту тефлонову посуд не можна сильно нагрівати, не рекомендується використовувати посуд, якщо на її поверхні з'явилися подряпини і пошкодження антипригарного шару).

Підготовка нової чавунного посуду,

а так само догляд за нею

  • Перед першим використанням виріб необхідно ретельно вимити гарячою водою з миючим засобом, користуючись при цьому губкою або неметалевою щіткою. Потім витерти насухо.
  • Прожарити посуд з сіллю (протягом 40 – 60 хвилин), помішуючи при цьому сіль, бажано це робити в духовій шафі.Після такого прожарювання сіль необхідно висипати і промити виріб проточною гарячою водою і витерти насухо.
  • Нагрійте посуд на плиті до температури понад 100 °С, нанесіть на внутрішню поверхню тонкий шар рослинної олії і дайте охолонути.
  • Чавунний посуд готова до використання.

Не залишайте приготовлену їжу в чавунному посуді для зберігання.Після закінчення приготування їжі, посуд необхідно вимити (по можливості, без абразивних миючих засобів), ретельно висушити (краще просушити на плиті, щоб не залишалися краплі вологи, які можуть викликати корозію) і нанести тонкий шар рослинної олії.Мити чавунну посуд необхідно тільки вручну, без використання посудомийних машин.Зберігайте чавунну посуд у сухому вентильованому місці.

При неправильному використанні на поверхні чавунного посуду можлива поява корозії. Плями іржі (корозії) можливо усунути наступним способом: необхідно видалити всю іржу металевою щіткою, нагріти посуд з подальшим нанесенням тонкого шару рослинного масла.

При правильному використанні чавунний посуд прослужить Вам довго!

Рекомендації з підготовки до використання і догляду за посудом з антипригарним покриттям

Перед першим викорисвикористанням виріб необхідно вимити в теплій воді, використовуючи м'яку губку з рідким миючим засобом, выте-реть насухо і смазать невеликою кількістю растительного олії. Посуда готова до застосування.

Встановіть Вашу посуд на джерелі тепла (щоб уникнути пошкодження рукоятки). У разі неправильного розташування на джерелі тепла, пластмассовая ручка виробу може розплавитися, так як температура плавлення фенопласта (бакеліту) 140-170 °С.

Рекомендується готувати при середньому і малому нагріванні, що продовжить термін експлуатації Вашого посуду.

Не допускайте перегріву посуду без вмісту. Багато продукти готуються при невеликій температурі до 200 С. Винятком є рослинна олія, температура дымообразованя якого становить 220 °С. В цьому випадку відбувається перекаливание вироби і відбувається руйнування верхнього шару, которий і виконує основну антипригарную функцію.

Після використання необхідно дати посуді охолонути, а потім тільки мити, тому що різкий перепад температур може ушкодити антипригарне покриття.

Для миття посуду з антипригарним покриттям використовувати тільки м'які губки і неабразивні чистячі засоби. Використання металевих мочалок і абразивних чистячих засобів приведе до передчасного зносу антипригарного покриття.

Посуд з антипригарвим покриттям можна мити всудомоечной машині.

Чарівних вам кухонних експериментів!

 

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner